Scena Centrului „Jean Constantin” găzduiește ultimul spectacol din 2021 oferit, gratuit, de Teatrul de Stat

250
Scena Centrului „Jean Constantin” găzduiește ultimul spectacol din 2021 oferit, gratuit, de Teatrul de Stat - mariatanase4mica-1640769987.jpg
Teatrul de Stat Constanța (TSC) invită constănțenii, cu două zile înainte să intrăm în noul an 2022, să petreacă clipe memorabile la Centrul „Jean Constantin”, miercuri, 29 decembrie, de la ora 19, alături de două talentate artiste – Mirela Pană și Elena Gatcin – care vor duce spectatorii în lumea faimoasei cântărețe de muzică populară Maria Tănase.

Intrarea este gratuită.

„Maria Tănase. O poveste” a avut premiera în 15 mai 2021, iar scenariul și regia sunt semnate de Carmen Lidia Vidu, cea care a obținut în acest an unul dintre Premiile UNITER. Cristina Baciu a realizat proiecțiile multimedia, iar scenografia a fost concepută de Lăcrămioara Dumitrașcu. Mirela Pană joacă rolul Mariei Tănase și cântă șase dintre vestitele ei cântece, iar pianista Elena Gatcin o acompaniază live.

Spectacolul a participat la turnee în Chișinău și București, iar pentru acest rol actrița Mirela Pană a obținut Trofeul „Bacău Fest Monodrame“ 2021.

„Maria Tănase. O poveste” este singurul spectacol al TSC care poate fi reprezentat la Centrul „Jean Constantin” fără a fi necesare modificări substanțiale ale scenei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4667 secunde