Concurs Școala "Ciprian Porumbescu", implicată într-un important proiect național

844

Articole de la același autor

La nivel național, Institutul Intercultural Timișoara a lansat proiectul pilot "Elevii propun soluții la problemele romilor", care se adresează elevilor din clasele
a VII-a - a XI-a.
Două cadre didactice de la Școala cu clase I-VIII "Ciprian Porumbescu" din Constanța au fost selectate să participe la acest program.
După ce, la finele lunii februarie, prof. Doina Buzescu, directorul școlii, și prof. Carmen Tănase au participat la un curs de formare la București, cu formatori din România și SUA, în perioada martie-mai, s-au desfășurat o serie de activități cu o clasă de elevi, monitorizate prin internet. Acestea au constat în analiza problemelor cu care se confruntă comunitatea de romi locală, identificarea unei probleme care să fie studiată în profunzime, dar și analiza soluțiilor posibile la problema identificată, inclusiv posibilitatea organizării la nivel local a unui eveniment public pentru prezentarea propunerii elevilor.
Miercuri, 1 iunie, la Palatul Parlamentului din București, va avea loc prezentare publică a proiectelor, de către o echipă formată din patru elevi și cele două cadre didactice.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 27 Mai 2011
Stire din Cultură-Educație : Onor la "Decebal"
Pagina a fost generata in 1.7316 secunde