Concurs Școală de vară la Colegiul Pedagogic

327

Articole recomandate

În perioada 23-25 iulie 2008, Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu" în parteneriat cu Institutul Român pentru Educație și Calitate Europeană - IRCE organizează Școala de vară cu tema "Modele pentru sisteme de asigurare / management al calității în unitățile de învățământ preuniversitar".
Manifestarea se adresează cadrelor didactice, coordonatorilor și membrilor CEAC, inspectorilor școlari și altor specialiști implicați în această activitate, care doresc să se pregătească pentru implementarea sistemului de asigurare/management al calității școlii.
Această școală de vară este destinată prezentării instrumentelor specifice implementării și evaluării sistemului de asigurare a calității în grădinițe, gimnazii, licee, colegii, grupuri școlare, în conformitate cu procedurile ARACIP și corelate cu cerințele Cadrului European de Referință pentru Asigurarea Calității în Educație și Formare Profesională. "Pe lângă cadrele didactice ale Colegiului nostru, la cursurile Școlii de vară vor participa peste 30 de cadre didactice din toată țara – inspectori, directori din învățământul preuniversitar", a declarat Anamaria Ciubotaru, directoarea instituției gazdă.
Cursurile se vor finaliza cu obținerea de către participanți a unor diplome avizate de MEDCT și IRCE.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.7602 secunde