Școală de vară organizată de studenții UMC

1022
Școală de vară organizată de studenții UMC - scoaladevara-1469363114.jpg

Articole de la același autor

Începând de mâine, 26 iulie, Liga Studenților din Universitatea Maritimă Constanța în parteneriat cu Universitatea Maritimă din Constanța va desfășura școala de vară Maritime Summer University.

Maritime Summer University are ca activitate principală simularea procesului de predare, învățare și evaluare în Universitatea Maritimă din Constanța, pentru un număr de 50 de elevi din toată țara și din Republica Moldova, absolvenți ai clasei a X-a și a XI-a.

Elevii vor urma un program de cursuri, seminarii și laboratoare reprezentative pentru anul I , II și III de studiu, susținute de profesorii UMC.

Proiectul vine în ajutorul elevilor indeciși cu privire la facultățile între care au de ales pentru a-și continua studiile la nivel universitar. Prin această școală de vară, elevii pot să experimenteze viața de student, având oportunitatea să testeze cursurile celor două facultăți din această universitate.

Obiectivul proiectului este acela de a prezenta mediul universitar în rândul elevilor de liceu din România și Republica Moldova, pe o perioadă de 10 zile, simularea vieții de student și promovarea activităților extracurriculare și de educație non-formală.

Mâine, la ora 11,30, va avea loc deschiderea oficială a Maritime Summer University, care va avea loc în sediul Universității Maritime din Constanța, Aula "Gavrilă Rican". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4163 secunde