Școala "Mihai Eminescu" din Costinești, în sărbătoare

331
Școala

Articole de la același autor

Școala gimnazială "Mihai Eminescu" din Costinești este în sărbătoare în aceste zile. Unitatea de învățământ își omagiază patronul spiritual în cadrul celei de-a doua ediții a Zilelor școlii. 


Manifestarea se va desfășura, de la ora 10, la Școala Primară "Ion Creangă din Schitu și, de la ora 11, la Școala Gimnazială "Mihai Eminescu" din Cos-tinești. Evenimentul de anul acesta se intitulează "Eminescu Reloaded". Vor participa elevi și profesori din șapte școli din județul Constanța cu care instituția de învățământ derulează parteneriate și colaborări. 


"Manifestarea este organizată sub forma unor ateliere de improvizație, creație plastică, creație literară la care vor participa elevi de la școlile invitate, dar și din școala noastră. Tema acestei mani-festări este opera poetului Mihai Eminescu. Pe lângă aceste ateliere, cadrele didactice și elevii vor prezenta o expoziție de carte pe teme eminesciene și o expoziție tematică intitulată «Medalion literar», care va conține repere fundamentale ale personalității artistice a poetului Mihai Eminescu", a explicat directorul unității de învățământ, profesor Silvia Mădălina Oprea.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 12 Ianuarie 2016
Stire din Cultură-Educație : Omagiu la Fântâna lui Mihai Eminescu
Pagina a fost generata in 0.3957 secunde