De ziua ei

Școala "Nicolae Titulescu" și-a inaugurat site-ul

561
1
Pentru Școala "Nicolae Titulescu" Constanța, ziua de ieri a fost cea mai importantă dintr-un an școlar, pentru că s-a împământenit tradiția aniversării de Sfântul Nicolae care datează din 2003, de când școala și-a schimbat denumirea în "Nicolae Titulescu". Deopotrivă om politic, ministru de externe și președinte al Societății Națiunilor în perioada interbelică, ilustrul nume al diplomatului Nicolae Titulescu înnobilează școala, care se mândrește cu o existență de 89 de ani.
După ce, luni, 5 decembrie, s-a organizat Tombola "Ghetuța lui Moș Nicolae", ieri au avut loc competiții sportive, un concurs de integrame, lansarea oficială a site-ului școlii, http:scoala6constanta.wordpress.com, dar și "Ziua porților deschise", la care au răspuns prezent copii și educatori din grădinițele învecinate.

Comentează știrea

dimcea
8 decembrie 2011
tara arde si baba se piaptana

La ce salarii primiti si la ce vi se mai pregateste, voi, profesori, nu stiti ce sa mai faceti sa demonstrati CE ? : stiti bancul cu reducerile de 25 % ? O sa ajungeti sa veniti la scoala platind taxa de intrare !

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Stand-up comedy, cu Doru Octavian Dumitru
Miercuri, 07 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Cine a bântuit Peștera Casian?
Pagina a fost generata in 1.4164 secunde