Școlarii și preșcolarii - răsfățații zilei la Cumpăna

182
1
Școlarii și preșcolarii -  răsfățații zilei la Cumpăna - rasfatatiizilei-1464713024.jpg

Articole de la același autor

Căminul Cultural al comunei Cumpăna a găzduit, ieri, în avanpremiera Zilei Copilului, un spectacolul de teatru intitulat "Nunta Gâzelor", în fața gălăgioșilor preșcolari din cele două grădinițe.

Astăzi, în același local, de la ora 9, va avea loc premierea elevilor olimpici la diverse discipline de învățământ sau activități extracurriculare, precum și a cadrelor didactice. Mai apoi, de la ora 10.30, în imediata apropiere a sălii de sport "Elena Frîncu", este programată o demonstratie de aeromodelism oferită de Asociația Română de Aeromodelism.

În timp ce la Căminul Cultural vor continua activitățile cu un spectacol pentru elevi și o demonstrație de arte marțiale, la Liceul Tehnologic "Nicolae Dumitrescu", elevii claselor I-IV vor derula o serie de activități recreative, cum ar fi expoziție de pictură, desene pe asfalt, întreceri sportive: biciclete, role, ștafete, iar elevii de gimnaziu au programate o serie de activități, precum concurs de cultură generală, campionat de fotbal și concurs de biciclete, role, ștafete. 

Comentează știrea

decebal
1 iunie 2016
educatie in cizme

Ne scuzati ca ieri nu am putut sa ajungem la spectacol , eram blocati de noroi pe strada . Promitem in schimb ca duminica indiferent de vreme , chiar si cu cizme o sa venim la vot !

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 01 Iunie 2016
Stire din Social : De ce este 1 iunie Ziua Copilului
Pagina a fost generata in 1.8126 secunde