Concurs Școlile nr. 6 și nr. 29, iepurași de Paște pentru colegii de la Dulcești

1111

Articole recomandate

Sufletele copiilor de la Școala Dulcești au fost umplute de bucurie și lumină în Săptămâna Patimilor de către elevii, părinții și cadrele didactice de la două școli constănțene - Școala nr. 29 "Mihai Viteazul", clasa a II-a D, și Școala nr. 6 "Nicolae Titulescu", clasa I A.
Elevii constănțeni au oferit colegilor lor de la Școala Dulcești cărți, rechizite, dulciuri și fructe, manifestarea făcând parte din planul de acțiuni pe care Guvernul României l-a inițiat prin Strategia Națională de Acțiune Comunitară (S.N.A.C.). Activitatea s-a derulat sub sloganul "Lumină în fiecare suflet!"și a implicat punerea în practică a parteneriatului semnat de trei unității școlare: două din mediul urban - Școala nr. 29 "Mihai Viteazul" Constanța (coordonator acțiune înv. Felicia Nicolescu), Școala nr. 6 "Nicolae Titulescu" Constanța (prof. Mirela Roșioru) și una din mediul rural - Școala cu clasele I-VIII Dulcești (prof. Magdalena Colesniuc).
S.N.A.C. își propune ajutorarea tuturor categoriilor de tineri sau vârstnici aflate în dificultate. În acest sens la Dulcești a fost identificată familia T. cu trei copii, de 13, 12 ani și 4 ani (orfani de tată, aflându-se în grija unei mătuși, mama părăsind domiciliul) care au primit în dar un cuptor cu microunde, mochete, alimente, îmbrăcăminte, rechizite,cărți, jucării, fructe și dulciuri, ajutorul oferit ridicându-se la valoarea de 1 500 lei. Organizatorii acțiunii au ținut să lade generozitatea părinților Ionela Asalomia, Agnes Anastase, Simion Veronica, Gabriela Cătană, Marius Fătu, Ingrid Rădulescu și spiritul mobilizator al înv. Felicia Nicolescu și al înv. Elena Bratu.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.5908 secunde