Scriitoarea Ileana Vulpescu își trăiește ultimele zile. Mărturie emoționantă a unei prietene: Am văzut un om trecut "jumătate dincolo"

4555
1
Scriitoarea Ileana Vulpescu își trăiește ultimele zile. Mărturie emoționantă a unei prietene:  Am văzut un om trecut

Articole recomandate

Ileana Vulpescu, cea mai cunoscută scriitoare din România, își trăiește ultimele zile, fiind vizitată de prietenii apropiați.


Rămasă singură, Ioana Vulpescu este vizitată de prietenii apropiați. În ultima vreme, starea de sănătate a scriitoarei s-a înrăutățit, iar o amică de-a ei a relatat că această este pe moarte.

"Azi am fost la Ileana. M-am dus să o văd și să vorbim de ale noastre. Greșit. Nu am văzut-o pe Ileana. Am văzut un om trecut "jumătate dincolo". . . S-a bucurat când m-a văzut. M-a recunoscut și am vorbit câteva cuvinte. I-am dus preotul, care a spovedit-o și a împărtășit-o", a dezvăluit Luiza Iosif, prietena Ilenei Vulpescu, conform stirilekanald.ro.


Comentează știrea

Pop Mihai
11 martie 2018
Selectam moderatori de anunturi

Selectam moderatori de anunturi. Primiti plata pentru fiecare anunt moderat. Trebuie sa verificati anunturile pe care alte persoane le posteaza, apoi sa le aprobati afisarea in sistem. Nu este necesara experienta. Va invatam noi totul. Cereti detalii la adresa de email: [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5983 secunde