Scufița Roșie se întâlnește, din nou, cu cei mai mici spectatori

254
Scufița Roșie  se întâlnește, din nou,  cu cei mai mici spectatori - scufita1-1541342303.jpg

Articole de la același autor

Mâine, începând cu ora 10.00, Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi așteaptă pe cei mici la o nouă "Poveste… cu Scufița Roșie". Spectacolul poartă semnătura regizorului Valentin Dobrescu, iar muzica este coordonată de Radu Alin Macovei Moraru.

Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniel Minciună, Grațian Prisăcariu, Claudia Zaharia, Ion Ciolan.

Piesa este o adaptare după una din cele mai populare povești din toate timpurile, "Scufița Roșie", culeasă de folcloristul francez Charles Perrault și publicată în anul 1867.

Regizorul Valentin Dobrescu creionează cu multă delicatețe și dragoste povestea clasică a faimoasei fetițe, zglobie și cu scufiță roșie pe cap, doar că acum micuța nu mai este o fetiță, ci un ursuleț.

Ce-i drept, aceasta este puțin cam neascultătoare, iar într-o bună zi, mama o trimite "să îi ducă bunicuței care locuia într-o poiană din mijlocul pădurii, un coșuleț în care pusese niște plăcinte și o ulcică de unt".

Totul se va desfășura într-un decor minimalist, în care personajele principale sunt păpușile, alături de ciupercuțe care cântă, iepurași vorbitori, copaci care se clatină și vorbesc pe o muzică extrem de antrenantă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Duminică, 28 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Spectacolul "Gin Rummy" a fost anulat
Pagina a fost generata in 0.5225 secunde