Se apropie Târgul Ofertelor Educaționale

792
1
Se apropie Târgul Ofertelor Educaționale - targuloferteloreducationale25-1369069484.jpg
În perioada 22-24 mai, Pavilionul Expozițional Constanța va găzdui Târgul Ofertelor Educaționale 2013, manifestare organizată de Inspectoratul Școlar Județean Constanța în colaborare cu Consiliul Județean Constanța și Universitatea "Ovidius" din Constanța. 

Deschiderea oficială a târgului va avea loc mâine, 22 mai, ora 10, la Pavilionul Expozițional, în prezența autorităților locale, a reprezentanților Ministerului Educației, a elevilor și părinților. Programul de vizitare a târgului este între orele 9-17 pentru zilele de 22 și 23 mai și între orele 9-14 pentru vineri, 24 mai 2013.

Comentează știrea

anti gunoaie si mizerie din centrul orasului,peninsula si cam in toate cartierele orasului
21 mai 2013
alooo,ecarisajul,alo primaria ,cand aveti de gand sa luati cainii ,mai ales cei agresivi?

Constantin Popescu nu mai este administrator al Puppy Vet, însă nu a putut să ne spună cine l-a înlocuit pe fostul director de bancă. "Nu îi mai știu numele. E o doamnă care a plecat în Italia." ne-a declarat Mărunțelu, vădit încurcat. Acesta nu a putut să explice nici de ce ultimul contract dintre Puppy Vet și Primăria Constanța a fost semnat pe 4 februarie 2013 de către George Vanghele deși, la acea dată, administratorul din acte al companiei era nimeni altul decât Constantin Popescu. "Această inadvertență pe care ați sesizat-o și de care nu știam nu știu să v-o explic în acest moment", a răspuns avocatul Gelu Mărunțelu. Cu toate acestea, chiar și la data publicării acestui material, la Registrul Comerțului, Popescu figurează încă în calitate de împuternicit și administrator al Puppy Vet.

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.4063 secunde