Seară de folk și rock

724
Seară de folk și rock - folk-1545409244.jpg

Articole de la același autor

Clubul "Doors" invită constănțenii duminică, 23 decembrie, de la ora 21.30, la un concert de folk și rock. Acesta va avea loc în cadrul unui minunat spectacol de Crăciun, din care nu vor lipsi colindele și melodiile antrenante, pe care le puteți fredona în compania lui Silviu Covaci (voce, chitară), Ionuț Micu (tobe), Virgil Stoica (bass) și Ioana Crudu (vioară).

Despre el, Silviu Covaci spune că s-a simțit atras de muzică încă din copilărie, dar tatăl său i-a cumpărat o chitară abia în clasa a XI-a.

"M-am îndrăgostit imediat de ea. Am început să cânt, iar când părinții au văzut că am ceva talent, mi-am zis că aș putea merge mai departe", a povestit artistul.

După aceea, s-a pregătit mai mult timp cu un profesor, de la care a învățat teoria muzicală, apoi a început să studieze singur. Pe când era încă în liceu i-a venit ideea să înființeze o trupă de muzică rock, dar nu a putut materializa această idee. El a mărturisit că a avut și un model, pe tatăl lui, Adi Covaci, fost angajat al Teatrului "Fantasio" din Constanța. Tânărul spune că părintele său l-a încurajat foarte mult și l-a susținut de-a lungul carierei. Prețul unui bilet este 35 de lei.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Concert "Full Tones", în clubul "Doors"
Sâmbătă, 15 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Cargo" cântă  la Constanța
Sâmbătă, 08 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Șuie Paparude"  cântă în Clubul "Doors"
Joi, 06 Decembrie 2018
Stire din Cultură-Educație : Paparudele sosesc în Constanța!
Pagina a fost generata in 0.4859 secunde