Concurs Seminar O.S.I.M la Biblioteca Județeană

460

Articole de la același autor

În perioada 15 - 17 septembrie, la Biblioteca Județeană "I.N. Roman" are loc seminarul de formare în domeniul Proprietății Industriale pentru bibliotecarii din bibliotecile publice partenere ale Oficiului de Stat pentru Invenții și Mărci (O.S.I.M).
La eveniment participă Gábor Varga, director general O.S.I.M., Eugen Vasiliu, director general adjunct al Oficiului Român pentru Drepturile de Autor, Alexandru Arjoca, procuror șef în Ministerul Public, E. Dorobanțu, expert al Asociației de Standardizare din România, Silvia Nestorescu, expert consultant din partea Ministerul Culturii și alți experți în domeniu și bibliotecari din bibliotecile publice din țară.
Prelegerile se vor axa pe temele Cum se completează o cerere de marcă?, Acces în bazele de date brevete, Cum se citește un document de brevet?, Dreptul de autor în biblioteca publică, Marca comunitară, Design-ul comunitar, Apărarea drepturilor de proprietate industrială.
În fiecare dintre cele trei zile,seminarul va începe la ora 9 și se va desfășura la sediul bibliotecii, în aulă și mediatecă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6353 secunde