Sfârșit de semestru bogat în activități la Medgidia

436
Eco-Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" din Medgidia continuă tradiția oferirii darurilor de Crăciun. De aproape o lună grupuri de elevi și de profesori au început să organizeze colectare de fonduri pentru a putea bucura câteva suflete de copii pentru care Moș Crăciun este prea sărac sau prea departe.

Asociația Culturală "Metamorfoze" condusă de prof. dr. Constantin Miu, împreună cu un grup de 20 de elevi ai clasei a XII-a A, au organizat o acțiune în scop caritabil, strângând fonduri pentru a cumpăra alimente pentru șapte elevi din acest liceu. Respectivii elevi provin din familii cu o situație materială modestă.

Astăzi, liceul în parteneriat cu Primăria Medgidia organizează în sala de spectacole a Casei de cultură "Ioan N. Roman" Medgidia acțiunea "Minuni de Crăciun". Evenimentul constă în licitarea produselor confecționate de elevi și cadre didactice din Liceul Teoretic "Nicolae Bălcescu" Medgidia. Banii obținuți vor fi folosiți pentru ajutorarea familiilor nevoiașe.

Vineri, 23 decembrie, va avea loc Balul LTNB, toate fondurile care vor fi strânse cu această ocazie urmând a fi folosite pentru cadouri ce vor fi oferite unor familii defavorizate. Organizatorii sunt elevii clasei a XII-a B împreună cu profesorii Ionela Răduț, Gina Șerban, Cutlacai Genghiz. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 20 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : El este inventatorul de la "Eminescu"
Sâmbătă, 17 Decembrie 2011
Stire din Cultură-Educație : Premii pentru elevii olimpici
Pagina a fost generata in 0.4488 secunde