Și bătrânii singuri merită fericirea sărbătorilor

236
Din dorința de a sensibiliza elevii și de a-i antrena în acțiuni caritabile, stimulându-le și valorificându-le potențialul artistic, con-ducerea Școlii "Remus Opreanu" a decis continuarea proiectului intitulat "Din suflet pentru suflet".
Sub deviza "Și ei sunt ai noștri", pentru un grup de 100 de bătrâni de la Centrul de Îngrijire și Asistență de la Poarta Albă, elevii instituției au strâns peste 3.500 lei, pregătindu-le bunicilor cadouri substanțiale de Crăciun, constând în dulciuri, fructe și articole de îmbrăcăminte.
Pentru fiecare dintre bătrâni, copiii claselor I-IV au realizat felicitări, confecționate, desenate și scrise cu mânuțele lor, iar cei din clasele V-VIII, ornamente de Crăciun, pahare pictate cu brăduți, săniuțe, omuleți de zăpadă și Moși Crăciun. Pe lângă aceste daruri, au mai pregătit și un program artistic cu colinde, obiceiuri și tradiții, dansuri populare, scenete umoristice, menite să înveselească și să aducă spiritul Crăciunului printre semenii în vârstă.
Directoarea Școlii, prof. Carmen Chiriță, a ținut să mulțumească conducerii Centrului de Îngrijire și Asistență de la Poarta Albă pentru că a permis accesul în instituție "și în special conducerii Penitenciarului Poarta Albă, care a făcut posibilă realizarea acestei acțiuni, prin punerea la dispoziție a mijloacelor de transport".
Acțiunea de astăzi, de la Poarta Albă, va fi reluată mâine și pentru cei 35 de bunici de la Centrul de Asistență și Îngrijire din Constanța.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Decembrie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Bradul nostru de Crăciun"
Vineri, 17 Decembrie 2010
Stire din Cultură-Educație : E vremea faptelor bune
Pagina a fost generata in 1.788 secunde