"Și caii sunt verzi pe pereți", în premieră de gală

317
1
Comedia "Și caii sunt verzi pe pereți" vine în premieră de gală în Constanța, sâmbătă, 3 noiembrie, la orele 20:00. Vor povesti despre cai verzi pe pereți regizorul Dan Chișu și actorii Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Șmoleanu. Intrarea este liberă, în limita locurilor disponibile. 


Protagoniștii filmului, Adrian Titieni, Ionuț Vișan, Tudor Șmoleanu, Anca Florescu, Dragoș Bucur și Dan Chișu interpretează o poveste despre iluzia îmbogățirii fără muncă în România. O țară în care poveștile de succes sunt pe toate drumurile, iar sfaturile privind "cum să te îmbogățești" curg pe toate căile: în cutiile poștale fizice și virtuale, în mesageriile telefoanelor, pătrunzând în viața ta pe oriunde găsesc câte o fantă de acces.

Marius și Cosmina sunt un cuplu de tineri care visează la bani. El scrie un nume imaginar pe un bilet de loterie promoțional doar pentru a o atrage pe Cosmina, însă biletul lui iese câștigător. Celălalt cuplu e unul de adulți, care cade în plasa tehnologiei moderne. Din cauză că nu se pricep și nu au experiență, atunci când primesc un e-mail spam despre o loterie online falsă, ei răspund și își pun la bătaie economiile. Poveștile se întâlnesc la sfârșit, când se pierde orice speranță și refuză singura lor șansă de a se îmbogăți.


Comentează știrea

haihui
2 noiembrie 2012
unde??

Ar fi fost util, zic eu, sa ne spuneti si unde va avea loc premiera.

Articole din aceeași secțiune

Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : Mâine, ultima zi de școală
Joi, 01 Noiembrie 2012
Stire din Cultură-Educație : 1 noiembrie, Ziua Radio România
Pagina a fost generata in 1.6332 secunde