Simpozion cu dublă ocazie la Muzeul de Istorie

299

Articole de la același autor

Astăzi, de la ora 11, la Muzeul de Istorie Națională și Arheologie Constanța, sala "Adrian Rădulescu", va avea loc un simpozion care va marca împlinirea a 131 de ani de la revenirea Dobrogei la țară, precum și a 91 de ani de la Marea Unire a românilor.
Vor susține comunicări pe aceste teme: drd. Dănuț Culețu, prof. univ. dr. Ioan Bitoleanu, din cadrul Universității "Spiru Haret", prof. univ. dr. Marian Cojoc, prorector al Universității "Ovidius", dar și elevii Dianei Holban, de la Colegiul Național Pedagogic "Constantin Brătescu", coordonată de prof. Cristina Gîlă, Sorin Zana, de la Grup Școlar "C.A. Rosetti", coor-donat de prof. Doina Rusu și Andreas Ene, din cadrul Grupului Școlar "Virgil Madgearu".
De asemenea, participanții vor putea asista la un program artistic dedicat celor două evenimente, moment susținut de elevii Școlii generale nr. 22 "I. C. Brătianu", coordonați de învățătorii Ioana Antemir și Viorica Lapteș, și de cei ai Grupului Școlar "Virgil Madgearu", coordonați de profesorii Tatiana Niculiță și Oana Motoacă.
La eveniment vor mai participa elevi și profesori de la Colegiul Național "Mihai Eminescu, Școala generală nr. 3 "Tudor Arghezi" din Năvodari, Școala Generală nr. 39 "Nicolae Tonitza", Școala de arte și meserii Comana, Școala generală nr. 6 "Nicolae Titulescu și Liceul Teoretic "Traian".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.3142 secunde