Pe un elev de la Liceul "George Călinescu"

Concurs SMS-urile l-au eliminat din bacalaureat

345
SMS-urile l-au eliminat din bacalaureat - sms-1308691226.jpg

Articole de la același autor

Luni, 20 iunie, în prima zi a probei C, evaluarea competențelor lingvistice într-o limbă de circulație internațională - audiție și scris - a fost înregistrat primul caz de fraudă din cadrul Bacalaureatului 2011. 
Un elev de clasa a XII-a de la Liceul Teoretic "George Călinescu" probabil că s-a crezut mai șmecher decât șmecherii și a sperat că, dacă predă unul dintre telefoanele mobile la sala special amenajată, va putea să-l folosească pe cel de-al doilea pentru a trece proba cu maximum de puncte. 
După primirea subiectelor, a început să trimită sms-uri către prietena lui pentru a primi răspunsurile corecte. Și tot sms după sms către "My love" a fost observat de supraveghetorul din sala în care se mai aflau alți 18 colegi de-ai lui și eliminat din examen. Urmează să suporte consecințele, în sensul că două sesiuni de-acum încolo nu va mai putea susține bacalaureatul. 


Primele probe în cifre seci 
În urma centralizării rezultatelor probelor de evaluare a competențelor lingvistice (Limba și literatura română - proba A), a competențelor lingvistice - limba maternă (proba B) și a competențelor digitale (proba D) din cadrul examenului de bacalaureat și în urma centralizării rezultatelor, ISJ Constanța a făcut publice primele rezultate. 
La proba A) a examenului de bacalaureat, la învățământul de zi, 572 de elevi au obținut calificativul Mediu, 1.510 - Avansat și 3.307 au obținut calificativul Experimentat. 16 elevi de la forma de învățământ de zi nu s-au prezentat la proba A). La proba B), au fost 11 elevi participanți care au obținut următoarele calificative: un elev de nivel Mediu, doi elevi de nivel Avansat și opt elevi de nivel Experimentat. 
La proba D), candidații de la zi au obținut următoarele rezultate: 201- calificativul Începător, 1.000 - Mediu, 1.337 - Avansat și 2.861 - Experimentat. 
Proba C) a examenului de bacalaureat a început luni, 20 iunie, cu cele două segmente ale evaluării - audiție și proba scrisă. Candidații au participat la această probă, după cum urmează: 6.138 la limba engleză, 23 la limba germană, 472 - la limba franceză, opt la italiană și doi la rusă. Astăzi, sunt programați să susțină proba orală la limbi moderne  2.133 - la Engleză, 23 la Franceză, 21 la Germană, patru la Spaniolă și 4 la Limba Italiană. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.577 secunde