Spectacol caritabil pentru artistul Bogdan Nicula

398
1
Spectacol caritabil pentru artistul Bogdan Nicula - fantasia1-1423240227.jpg

Articole de la același autor

Prim-solistul a reprezentat cu brio școala românească de balet 


"Oamenii fac minuni și pot salva vieți!" Este apelul postat pe internet de apropiații lui Bogdan Nicula. Întreaga lume a balerinilor a fost zguduită de vestea că prim solistul care a cucerit publicul din întreaga lume a fost diagnosticat cu ASL (scleroză laterală amiotrofică). 


Boala constă într-o degenerare progresivă a celulelor nervoase de la nivelul creierului și măduvei spinării. Neuronii afectați se atrofiază și dispar fără a prezenta semne de anomalii. Pentru că boala a avansat foarte repede, documentația medicală a fost deja trimisă în Thailanda. Transplantul de celule stem este următorul pas. Problema delicată este cea a transportului pentru că este vorba de 12 ore de zbor în care e nevoie de o aeronavă echipată medical cu tot ce trebuie pentru starea lui Bogdan. 


Prim-solistul Horațiu Cherecheș povestește că Bogdan nu s-a mai suit pe scenă din octombrie anul trecut, când a avut primele simptome ale bolii și a fost internat de urgență într-un spital din Germania. "Timp de două luni, Bogdan a ținut ascunsă boala! Noi, toți colegii lui, ne-am hotărât să organizăm un spectacol de balet «Romeo și Julieta», miercuri, 11 februarie, ora 18.30, la Teatrul Național de Balet «Oleg Danovski» cu scopul de a strânge fonduri pentru strălucitul dansator, recunoscut pe plan internațional. Din păcate, este o boală care nu așteaptă! Drepturile de autor îmi aparțin și le voi ceda pentru această cauză", ne-a declarat Horațiu Cherecheș. 


Costul intervenției ajunge la câteva mii de euro. Cherecheș a afirmat că bunul său prieten, Bogdan Nicula, a reprezentat cu brio școala românească de balet peste tot în lume: "Bogdan este un dansator extraordinar, de o plastică și expresivitate fantastică!" 
Suma obținută în urma organizării acestui spectacol va fi depusă în contul familiei pentru a contribui la plata operației și a tratamentului. 


Au fost deschise două conturi, unul în euro RO55BRDE441SV25286444410 și unul în lei RO55BRDE441SV25286444410. 


Comentează știrea

burdy
8 februarie 2015
Oferta lucru!

Oferta locuri de munca in toate localitatile! Veti descoperi ca tot mai multi oameni lucreaza cu noi, pentru ca le-am pus la dispozitie imediat dovada platii si contract legal! A inceput deja trimiterea castigurilor! Aceasta oferta NU e joc piramidal si NU e MLM! Munciti lejer, 3 ore pe zi, ca operator online, cu castiguri de 300 dolari lunar! Detalii va expediem dupa ce trimiteti textul "Info" la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Teatrul de copii
Sâmbătă, 07 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Paula Seling & Band, la Mamaia
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Invitație la comedia "Escrocii"
Vineri, 06 Februarie 2015
Stire din Cultură-Educație : Premieră la Teatrul de copii
Pagina a fost generata in 1.2725 secunde