Spectacol de zile mari: In memoriam Dan Spătaru

302
Spectacol de zile mari: In memoriam Dan Spătaru - spectacol-1538914889.jpg
Pe 21 octombrie, Sala Palatului din București va deveni cu siguranță neîncăpătoare datorită publicului care l-a cunoscut, aplaudat și iubit necondiționat pe Dan Spătaru. Mai ales că spectatorii vor avea ocazia să fredoneze șlagărele cântărețului împreună cu artiștii invitați în spectacol: fiecare dintre aceștia vor interpreta câte o piesă din repertoriul celui mai iubit interpret al muzicii ușoare românești, anunță infomusic.ro.

Este un spectacol despre nemurire, pentru că Dan Spătaru va rămâne mereu în amintirea celor care l-au iubit și cărora li s-a dedicat, prin cântec. Plecând prea devreme din lumea pe care a iubit-o, a zdrobit multe inimi, iar pentru toți cei care l-au cunoscut și l-au apreciat, amintirea este la fel de dureroasă.

Va fi o seară specială, un spectacol unic, cu aduceri-aminte, cu imagini inedite, prezentate în exclusivitate, dar și cu mari nume ale muzicii ușoare românești, ale muzicii populare, ale teatrului și comediei: Mirabela Dauer, Aurelian Temișan, Marina Voica, Gabriel Cotabiță, Maria Dragomiroiu, Alexandru Arșinel, Mihai Constantinescu, Silvia Dumitrescu, Nico, Anca Țurcașiu, Romică Țociu și Cornel Palade, Carmen Rădulescu, Annes, Nelu Ploieșteanu, Daniel Iordăchioaie, Ciro de Luca.

Artiștii vor fi acompaniați de Orchestra Majestic, condusă de Viorel Gavrilă.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 06 Octombrie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Scufița Roșie",  sâmbătă, la "Harlequin"
Pagina a fost generata in 0.3363 secunde