Spectacolele săptămânii, la Teatrul de copii

367
Pentru a vă putea programa din timp ieșirile cu cei mici la teatru, vă anunțăm programul Teatrului de copii și tineret din această săptămână.


Marți, de la ora 10:00, este programat spectacolul "O călătorie cu surprize", regia Aneta Forna Christu, pe muzica lui Liviu Manolache. 
Spectacolul care transformă toată sala într-o scenă începe cu un geamantan vechi care inspiră un actor să devină magician. După cum povestesc realizatorii, cu ajutorul unei formule magice oferită chiar de spectatorii prezenți, pornește o călătorie plină de surprize în minunata lume a fanteziei. Ursuleți, căluți, purcei, maimuțe, ciori și iezi însoțesc spectatorii în mod direct. Un spectacol interactiv care oferă spectatorilor posibilitatea de a deveni ei înșiși actori și de a se simți foarte importanți în actul artistic. Spectacolul se adresează celor cu vârsta între 3 și 10 ani și durează 55 de minute. 
Miercuri, de la ora 10:30, începe "Capra cu trei iezi", în regia lui Gabriel Apostol, scenariul Cristian Pepino, scenografia Daniela Drăgulescu, muzica Dan Bălan. Spectacolul de vioiciune, dans și umor este prezentat de realizatori fără umbrele de groază ce întunecă povestea lui Creangă, tot de 55 de minute, adresat aceleiași grupe de vârstă: 3-10 ani. 
"Pisica doldora de bani și nepoții ei orfani", regia Lică Gherghilescu, după S. Marsak, scenografia Mihai Constantin Ranin și muzica lui Dumitru Lupu, este următorul spectacol anunțat pentru ziua de joi, ora 10:00. Limita superioară de vârstă a categoriei căreia îi este adresat spectacolul este ușor mai mică: până la 8 ani. 
O pisică de Angora, văduvă, dar foarte bogată, trăiește în lux într-un castel medieval, în timp ce nepoții ei orfani, doi pisoi sărmani, trăiesc pe străzi, în frig și fără adăpost. Lăudăroasă peste măsură, își invită vecinii la o serată să le arate luxul în care trăiește. Impresionați de cele văzute, aceștia o invită pe pisică să le întoarcă vizita cât mai curând. Urmează o serie de peripeții din care cei mici vor învăța că dacă ești bun și generos necondiționat, viața te va răsplăti. 
Vineri, de la ora 11:00, este noul spec-tacol "Frumoasa și bestia", iar duminică, tot de la ora 11:00, este "Anotimpuri cu povești", un alt spectacol interactiv în care fiecare copil află că fiecare anotimp are "farmecul lui sfânt".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.7399 secunde