Spectacolul "Incoruptibilii", în această seară, online, pentru constănțeni

239
Spectacolul

Articole de la același autor

Facultatea de Arte din cadrul Universității "Ovidius" din Constanța aduce teatrul la tine acasă. În această seară, sunteți invitați la spectacolul "Incoruptibilii", reprezentație inclusă în festivalul de teatru online "Seri de teatru la Pontul Euxin", pe care îl puteți viziona pe pagina de YouTube a Facultății de Arte (https://www.youtube.com/channel/UCAX7IC0rqu7lA1WYWFwZ7oA), începând cu ora 18:00.

O radiografie a societății contemporane, spectacolul "Incoruptibilii" aparține studenților masteranzi ai specializării Arta Actorului de Music-Hall din cadrul Facultății de Arte a Universității "Ovidius" și a fost realizat în cadrul Centrului de Cercetare Științifică și Creație Artistică Euxin.

O imagine-metaforă pentru o societate în care totul se vinde sau se cumpără, iar sentimentele umane cele mai frumoase au devenit motive de șantaj, spectacolul realizat după piesa "Proștii sub clar de lună", de Teodor Mazilu, aduce în prim plan similitudini cu personaje din sfera politică, socială și culturală a vieții noastre de zi cu zi. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 11 Aprilie 2020
Stire din Cultură-Educație : Un nou spectacol online pentru melomani
Pagina a fost generata in 0.4448 secunde