Stand up comedy cu Costel, la Harlequin

110
1
Stand up comedy cu Costel, la Harlequin - 60552544-1413814478.jpg

Articole de la același autor

Mâine, de la 21.30, la Harlequin Mamaia, constănțenii iubitori ai genului sunt așteptați la un spectacol de stand-up comedy semnat Costel!
Este printre puținii care a înțeles că în stand-up comedy nu este necesar să fii actor, ci să fii tu însuți cu mintea și personalitatea ta. Nu toți actorii pot fi comedianți! Face parte din "Sfânta Treime a Stand up-ului românesc" și are la activ nouă ani de experiență!
"Pentru mine, umorul istoric este printre cele mai interesante concepte oferite pe scenă de un comediant. Ștefan cel Mare nu era efectiv înalt, ba din contră. Poate porecla asta a fost primul caz de sarcasm românesc. Mai presus de toate, umorul istoric ne spune că nu ar trebui să ne luăm atât de mult în serios", afirmă el.


Comentează știrea

georgi
20 octombrie 2014
oportunitate

Alternativa noastra este cea mai sigura si mai serioasa! Oferim din start contract legal! Oamenii au inceput deja sa lucreze! S-au facut primele plati! Avem dovada! NU e joc piramidal si NU e MLM! Castigurile sunt garantate! 300 de dolari lunar, pentru operatori online, cu 3 ore de lucru pe zi! Va expediem detalii, dupa ce trimiteti textul Info la adresa de email: [email protected]

Articole din aceeași secțiune

Luni, 20 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : "Trei surori" cunosc pe lume…
Sâmbătă, 18 Octombrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacolele scenelor  de teatru constănțene
Pagina a fost generata in 1.3245 secunde