Ștefan Bănică Jr. - show de senzație la Constanța

454
Ștefan Bănică Jr. - show de senzație la Constanța - 229e3274f4230371722959fa7e59af6a.jpg
Sala de spectacole a Casei de Cultură din Constanța a fost sufocată, sâmbătă seară, de sutele de fani ai lui Ștefan Bănică Jr. Artistul a ales Constanța drept punct de plecare în mega turneul național pentru promovarea noului său album "Super Love".
Timp de două ore, Bănică a ținut sala în picioare. Fanii au dansat și au cântat împreună cu artistul, piese mai vechi și mai noi, toate însă primite cu același entuziasm de public.
Nu au lipsit nici momentele de suflet, când Bănică a interpretat "Cântec pentru Violeta", o melodie compusă special pentru fiica sa și dedicată tuturor taților de fete. În aceeași notă, artistul a interpretat, cu lacrimi în ochi, cântecul de dragoste "Strânge-mă-n brațe" și melodia "Cum am ajuns să te iubesc", un duet inedit cu tatăl său, regretatul Ștefan Bănică.
"Super Love" este cel de-al 13-lea album semnat Ștefan Bănică Jr. și conține 11 cântece noi plus hitul cu același nume. Sunt cântece pe toate gusturile și pentru toate vârstele: melodii de dragoste - "Ce frumoasă ești azi", "Strânge-mă-n brațe", "Gustul dragostei", "Nu trece zi", "Dragostea doare", piese cu puternic mesaj social - "E dreptul tău" și "E beznă rău (în capul tău)!", melodia "Cântec pentru Violeta", dedicată special fiicei sale.
Noul album este completat de piesele "La mulți ani de ziua ta" și "Fă-mi loc în patul tău!".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : Casa de Cultura
Sâmbătă, 23 Octombrie 2010
Stire din Cultură-Educație : "Trăiesc ca orice român de pe o zi pe alta"
Pagina a fost generata in 2.3667 secunde