Stela Popescu, Florin Piersic și membrii trupei Cargo, decorați de președintele Iohannis

181
Stela Popescu, Florin Piersic și membrii trupei Cargo, decorați de președintele Iohannis - stela-1457977898.jpg

Articole recomandate

Președintele Klaus Iohannis îi decorează marți, într-o ceremonie care va avea loc la Palatul Cotroceni, pe membri trupei Cargo și pe actorii Stela Popescu și Florin Piersic. Potrivit unui anunț al Administrației Prezidențiale, ceremonia va avea loc la ora 17,00, transmite Agerpres.

Șeful statului a semnat pe 1 decembrie anul trecut decretul privind conferirea Ordinului Cultural "Pentru Merit" în grad de Cavaler membrilor Cargo "cu prilejul aniversării a 30 de ani de existență a formației, pentru contribuția deosebită la promovarea muzicii rock în România și îmbogățirea patrimoniului acestui gen muzical, pentru remarcabile interpretări muzicale".

Ordinul a fost conferit lui Adrian Armand Bărar (Adi Bărar), Adrian Gabriel Igrișan (Adi Baciu Igrișan), Octavian Pilan (Tavi Pilan), Ionuț Rovin Cârja (Ionuț Cârja), Florin Iuliu Barbu (Florin Barbu), Cătălin Richard Pulpă (Rici), Cosmin Petru Nicoară.

Tot în decembrie anul trecut, șeful statului i-a conferit actriței Stela Popescu, în vârstă de 80 de ani, Ordinul Național "Steaua României" în grad de Cavaler "în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale, prin care a încântat numeroase generații de spectatori".

În ianuarie, șeful statului i-a conferit lui Florin Piersic Ordinul Național "Steaua României" în grad de Ofițer "în semn de înaltă apreciere pentru remarcabilele interpretări artistice susținute pe cele mai importante scene din țară, pentru dragostea, înțelegerea și talentul de care a dat dovadă în promovarea artei teatrale și cinematografice și a tinerelor talente". Actorul Florin Piersic a împlinit anul acesta 80 de ani.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.3589 secunde