Studenți vs directori de companii

216
Studenții Universității "Ovidius" au luat parte miercuri, 14 octombrie, la o serie de workshop-uri organizate special pentru ei de către AIESEC Constanța. Astfel studenții au stat față în față cu directori ai companiilor din Constanța și au putut adresa întrebări pe diferite teme.
La evenimente au luat parte reprezentanți ai Autogrup, Ibis, Kiss FM, Zeta Co, Active Training și studenți cu diferite specializări.
Din partea Autogrup, Sorin Feroiu, director de resurse umane, a ținut un trai-ning foarte antrenant despre vânzări în care a dezvăluit studenților metode de a identifica nevoia clientului. Dragoș Popa, director general Ibis, a discutat cu stu-denții despre turismul de afaceri din Constanța și despre diferențele dintre hotelurile de lanț și hotelurile individuale.
Despre mass-media locală, studenții au putut discuta cu Andreea Oțelea, redactor-șef la Kiss Fm, care le-a povestit acestora despre pasiunea ei pentru radio și ce presupune să lucrezi într-un asemenea loc. După o zi întreagă de discuții și dezbateri, studenții au avut parte și de un pic de acțiune alături de firma de training outdoor, Active Training, reprezentată de Șerban Ionescu, director de programe.
Aceste evenimente sunt organizate în cadrul campaniei de recrutare My University a organizației AIESEC Constanța. Acest proiect este finanțat de Ministerul Tineretului și Sportului prin intermediul Direcției Generale Programe pentru Studenți (DGSP), Casa de Cultură a Studenților București.
Studenții se mai pot înscrie și astăzi în AIESEC, atât on-line pe site-ul www.aiesecconstanta.ro, cât și la sediul AIESEC, sala P40 din Campusul Universitar "Ovidius".

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8335 secunde