Studenții basarabeni organizează propriul festival

191
1
Studenții basarabeni organizează propriul festival - studentiibasarabeni-1427397670.jpg

Articole de la același autor

Începând de astăzi și până duminică, 29 martie, Organizația Studenților Basarabeni din Constanța organizează cea de-a VIII-a ediție a Festivalului "Basarabia", omagiu adus aniversării a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România, la 27 martie 1918. Evenimentul cuprinde o serie de acțiuni culturale, dezbateri și de entertainment ce vor avea loc la Universitatea "Ovidus" din Constanța.Scopul acestui festival este promovarea identității naționale și a aparenței românești în rândul tinerilor basarabeni din Constanța și familiarizarea societății constănțene cu valorile de peste Prut prin sărbătorirea a 97 de ani de la Unirea Basarabiei cu România.


În Constanța sunt stabiliți aproximativ 200 de elevi, studenți, masteranzi și medici rezidenți veniți din Republica Moldova. Numărul acestora rămâne relativ constant, chiar dacă tinerii studenți vin și pleacă odată cu fiecare an de studii. De asemenea, un număr mare de angajați, antreprenori, medici și familii întregi se bucură zi de zi de viață aici, în Constanța, orașul care le-a devenit casă.


Comentează știrea

corina
31 martie 2015
oferte

Fluxul abundenței curge întotdeauna către mințile cele mai deschise, care se așteaptă să primească. Asta scrie celebrul Bob Proctor în cartea "Te-ai născut bogat". Căutăm urgent colaboratori part-time care vor să câștige bani în timpul liber, într-un proiect unic la nivel mondial. Oferim contract de comision. Pentru mai multe detalii, trimiteți mesajul PROIECT la adresa de email [email protected]

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.2737 secunde