Studenții de la Arte îi provoacă pe constănțeni la o lecție de artă vie

123
Studenții de la Arte îi provoacă pe constănțeni la o lecție de artă vie - universitateaovidius1456824374-1460563478.jpg

Articole de la același autor

Mâine dimineață, "Primăvara Artelor", eveniment organizat de Facultatea de arte din cadrul Universității "Ovidius", dă întâlnire tuturor constănțenilor, în cadrul unor "Exerciții de admirație a spațiului: cum se gândește un tablou sau o fotografie", începând cu ora 9.15, în stația RATC (sensul de mers spre oraș), de la Pescărie. 


De acolo se va porni spre amfiteatrul mic, unde se va desfășura evenimentul coordonat de lect. univ. dr. Sânziana Romanescu și lect. univ. dr. Alexandru Șerbănescu. Sunt așteptați toți cei doresc să pătrundă în tainele lui "cum se face" o fotografie sau un tablou, de ce o încadrare poate fi genială și o alta, poate cu o mică diferență, nu, cum se obține cromatica perfectă sau cât de importantă este lumina pentru un eveniment artistic plastic sau fotografic. Este, practic, o lecție de artă vie în aer liber.


Așadar, fie că sunteți îndrăgostit de fotografie sau de arta plastică, cu siguranță veți putea schimba păreri și sfaturi interesante cu profesioniști din diverse domenii, adunați sub același stindard: "Primăvara Artelor" - "Artele coboară în stradă".


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Miercuri, 13 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Vrăjitorul din Oz", la Medgidia
Marţi, 12 Aprilie 2016
Stire din Cultură-Educație : O lansare explozivă... de carte
Pagina a fost generata in 0.9647 secunde