Concurs Studenții de la "Ovidius" își prezintă universitatea

399

Articole recomandate

Universitatea "Ovidius" și-a prezentat, ieri, la Campus, oferta educațională pentru 2008-2009, cu prilejul Zilelor Porților Deschise. Astfel, potențialii candidați au putut vedea ce le rezervă viitorul academic.
Cele 16 facultăți ale universității s-au luat la întrecere în prezentarea ofertelor educaționale și a succeselor obținute de profesori în activitățile de cercetare. Informațiile despre facultăți nu au fost date doar de profesori, ci și de studenții fiecărei facultăți. Astfel, liceenii au putut pune întrebări fără rezerve viitorilor lor colegi, având acces, de asemenea, și la broșuri și pliante.
Ca în fiecare an, facultățile nu ezită să-și etaleze realizările, de la proiecte de cercetare, cărți lansate și invenții, până la picturi și trofee. Și cum tehnologia aduce informația la un nivel estetic, ofertele educaționale au putut fi vizionate nu doar pe clasicul afiș mare, dar și pe video-proiectoare și laptop-uri.
Porțile vor mai sta deschise azi și mâine, pentru cei care nu au ajuns încă la Campus. Astfel, evenimentul continuă astăzi, între orele 9 și 18, și mâine, de la 9 la 12. (V.P.)

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.6872 secunde