Studenții Facultății de Arte serbează absolvirea

411
Astăzi, de la ora 16, la Casa de Cultură Constanța va avea loc ceremonia de absolvire a stu-denților de la Facultatea de Artă a Universității "Ovidius", spe-cializările Pedagogia artelor plastice și decorative și Artele spectacolului (actorie).
Pe studenții de la Artele Spectacolului i-am putut vedea în spectacolul "Electra", regizat de lect. univ. dr. Radu Niculescu și prezentat la Mangalia, 23 August, Medgidia și Tulcea. Iubitorii de teatru din Medgidia vor avea ocazia, la rândul lor, să vadă spectacolul "Electra", vineri, 12 iunie, ora 18:30, la Casa de Cultură din localitate.
Din distribuție fac parte: Rodica Tilică, Elena Bungiu, Giorgiana Lotcă, Elisabeta Săndulescu, Mirabela Moroșanu, Arina Cojocaru, Emanuel Cristoiu, Bogdan Vosloban, Mircea Neacșu și Dan Dumbravă. Ei interpretează fragmente din opere aparținând lui Eschil, Sofocle, Euripide, Jean Giraudoux și Jean Paul Sartre.
Constănțenii îi vor putea vedea evoluând pe studenți la spectacolul de absolvire al acestora, care va avea loc miercuri, 24 iunie, ora 19, la Casa de Cultură a Sindicatelor.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9457 secunde