Studenții internaționali de la "Ovidius" au făcut donații la Mereni

233

Articole de la același autor

30 de copii și 17 părinți și bunici au avut parte de o frumoasă surpriză din partea Asociației Studenților Mediciniști și a Tinerilor Medici (ASMTCM Divizia Internațională) din cadrul Facultății de Medicină a Universității "Ovidius" din Constanța, Asociației Civicum Voluntaris și a patru medici specialiști constănțeni. 


Caravana Respectului a poposit pentru a doua oară în satul Mereni, județul Constanța, cu ajutoare pentru opt familii nevoiașe și consultații medicale de specialitate acordate gratuit. 


Cei 300 de studenți au fost însoțiți în această caravană de patru medici, care și-au oferit sprijinul în mod voluntar pentru a determina starea de sănătate a familiilor vizitate. 


Prin donațiile benevole ale studenților s-a colectat suma de 6.280 de lei din care s-au cumpărat alimente, produse de igienă, rechizite pentru copii și semințe pentru grădină. Asociația Civicum Voluntaris a efectuat o donație de încălțăminte nouă, de sezon, pentru copiii și femeile vizitate. 


Colectarea de fonduri și coordonarea acțiunii a fost condusă de Vlachos Spyridon (Grecia), vicepreședintele ASMTMC și liderul anului IV Medicină, împreună cu Muhannad Al Smairat (Iordania) - șeful Departamentului Internațional ASMTMC și liderul anului III și liderii celorlalți ani de studiu ai Secției cu predare în limba engleză din cadrul Facultății de Medicină, respectiv: Ibraheem Jammal (Israel) - anul I, Ali Chehimi (Franța) - anul II, Bahri Bunjaku (Norvegia) - anul V, Ahmad Bhamji (Anglia) - anul VI.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.7477 secunde