Studenţii militari de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, la studii în ţări din Europa

200
Studenţii militari de la Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, la studii în ţări din Europa - studentiimilitari-1631728715.jpg

Articole de la același autor

O delegație a Academiei Navale „Mircea cel Bătrân” din Constanţa a participat, săptămâna trecută, la cea de-a 51-a Întâlnire a Grupului de Implementare din cadrul Iniţiativei Europene de Schimburi de Tineri Ofiţeri. Evenimentul a avut loc în Bruxelles, Belgia, unde s-au reunit 60 de reprezentanţi din peste şapte state europene.

Academia Navală „Mircea cel Bătrân” a fost reprezentată de cpt. cdor. conf.univ. dr. ing. Sergiu Lupu, prorector pentru formarea continuă, și lt. Laura Nedelcu, expert implementare program Erasmus+. În cadrul întâlnirilor planificate, au fost abordate subiecte relevante din cadrul liniilor de dezvoltare LoD11 – International Naval Semester, dar și din cadrul liniilor de dezvoltare LoD9 – Proiecte comune de cooperare, respectiv LoD14 – Cercetare-dezvoltare, reiterându-se astfel importanţa cooperării dintre instituţiile militare de învăţământ din Uniunea Europeană.

Academia Navală a demarat, începând din semestrul al doilea al anului universitar 2020 – 2021, schimbul de studenți militari cu academiile militare partenere, iar, în prezent 24 de studenți, au fost selectați pentru a participa la mobilități de studii în Polonia (10), Bulgaria (7), Germania (5) și Italia (1). 



Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!
Pagina a fost generata in 1.2277 secunde