Studenții teologi au depus jurământul

1069
Studenții teologi au depus jurământul - teologie-1340997053.jpg
Vineri, 29 iunie, absolvenții Facultății de Teologie "Sf. Apostol Andrei", din cadrul Universității "Ovidius" Constanța, promoția 2012, au depus Jurământul, în prezența Înaltpreasfințitului Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului și prorector al Universității "Ovidius" Constanța, dar și a Înaltpreasfințitului Iakobos, Mitropolit de Melitene, precum și a părintelui prodecan Dănuț Popovici și a unui numeros sobor de preoți.
Ceremonia a avut loc după oficierea Sfintei Liturghii, absolvenții jurând păzirea și propovăduirea învățăturii Sfintei Biserici Ortodoxe "cum s-a propovăduit de către Sfinții Apostoli și Sfinții Părinți și cum s-a predat de către profesorii Facultății de Teologie", respectarea legiuirilor Bisericii Ortodoxe Române, păstrarea și apărarea bunului nume al facultății pe care au absolvit-o.
În cadrul evenimentului, Preacucernicul Părinte Dănuț Popovici a primit de la Înaltpreasfinția Sa Teodosie distincția Crucea Sf. Andrei - a Dobrogei pentru activitatea neobosită în slujba învățământului teologic constănțean și în buna organizare și îndrumare a studenților.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 27 Iunie 2012
Stire din Cultură-Educație : Uite cine a terminat facultatea
Pagina a fost generata in 0.9961 secunde