Subvenții europene pentru studenții șaguniști

82
Subvenții europene pentru studenții șaguniști - subventii-1531218442.jpg

Articole de la același autor

Ministerul Fondurilor Europene a semnat, recent, două contracte de finanțare cu Universitatea "Andrei Șaguna" din Constanța două contracte de finanțare, în valoare totală de circa trei milioane de lei, pentru proiecte destinate dezvoltării aptitudinilor și competențelor specifice studenților.


Aceste proiecte se numesc "Dezvoltare personală și stagii de practică pentru viitori psihologi" și "Rețea pentru dezvoltarea carierei în domeniul economic", ambele fiind finanțate prin Programul operațional capital uman (POCU).


Universitatea "Andrei Șaguna" oferă prin aceste programe beneficii concrete pentru studenții săi, facilitându-le tranziția de la școală la viața activă, având în permanență preocuparea de a-i pregăti astfel încât să dețină competențele necesare postului de muncă vizat, pentru o piața a forței de muncă dinamică și în căutare de profesioniști.


Aceste proiecte vin atât în sprijinul studenților, cât și a mediului economic prin crearea de medii de practică inovative, care vor aduce beneficii ambelor părți. Activitățile vor fi destinate pregătirii de specialitate, crescând ponderea numărului de ore de practică, în strânsă corelație cu necesitățile actuale ale angajatorilor, în special cele legate de utilizarea celor mai noi tehnologii si soft-uri de specialitate. De asemenea, se va acorda o atenție sporită programelor integrate de consiliere și orientare profesionala, astfel încât la absolvire studentul să dețină un plan de carieră fezabil. 


Subvențiile de care beneficiază studenții vor fi completate de zeci de prime de excelență acordate celor mai merituoși dintre aceștia. 




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 2.2509 secunde