Sună adunarea liderilor elevilor constănțeni

143
Luni, 1 aprilie, la Palatul Copiilor Constanța, va avea loc Adunarea Generală Ordinară a Consiliului Județean al Elevilor Constanța.

Principalul punct de pe ordinea de zi va fi dezbaterea propunerilor pentru Statutul Elevului. 

Consiliul Județean al Elevilor Constanța a inițiat o dezbatere la nivel județean prin intermediul Consiliilor Școlare ale Elevilor, pentru a aduna cât mai multe opinii despre ce ar trebui să conțină varianta finală a codului de drepturi și îndatoriri ale elevilor. Acest document urmează să fie adoptat de Adunarea Generală a Consiliului Național al Elevilor în luna aprilie 2013 și transmis Ministerului Educației Naționale spre validare și implementare. 

De asemenea, Biroul Permanent va prezenta membrilor prezenți concursul național "Scrisoare către Basarabia", organizat de Institutul "Eudoxiu Hurmuzachi" și Consiliul Național al Elevilor, pentru promovarea valorilor de identitate în rândul tinerilor din România.

Un alt subiect de pe ordinea de zi va fi programul național "Să știi mai multe, să fii mai bun!". La acest capitol, va fi evaluat modul prin care Consiliile Școlare ale Elevilor s-au implicat în privința consultării elevilor pentru programul național și modul prin care deficiențele vor putea fi remediate.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.9887 secunde