Surprize cinematografice la început de an

297
Surprize cinematografice la început de an - surprizecinematografice-1578694122.jpg

Articole de la același autor

Vacanța de iarnă se încheie weekendul acesta, dar nu înainte de o ieșire la cinematograf. Centrul Multifuncțional Educativ pentru Tineret "Jean Constantin" din Constanța are numai surprize pentru cei mici.


Sâmbătă, de la ora 12, va avea loc proiecția filmului de animație "Prințesa, condurii roșii și cei șapte pitici". Apoi, de la ora 15.00, copiii sunt invitați la avanpremiera producției "Dolittle", în regia lui Stephen Gaghan. Excentricul dr. John Dolittle, un veterinar extrem de îndrăgit din Anglia victoriană, pornește cu mari ezitări într-o călătorie plină de aventuri către o insulă mitică pentru a căuta leacul care o va vindeca pe tânăra regină Victoria. Pe măsură ce va fi nevoit să-și croiască drum printre creaturi nemaivăzute ochiului uman, doctorul își va regăsi pe drum curajul. Prețul unui bilet pentru avanpremieră este 20 de lei, întreg, în timp ce copiii, elevii și studenții plătesc cinci lei, iar pensionarii zece lei.


De la ora 17.30, va fi proiectată o comedie pentru mămici, "Like a boss", în care protagoniste sunt două femei, prietene de o viață. Iar seara se încheie cu confruntarea istorică din "Războiul stelelor" . "Star Wars: Skywalker – Ascensiune" revine în sala de cinema a Centrului "Jean Constantin", de la ora 20.00. Supraviețuitorii rezistenței înfruntă încă o dată forța militară a Primului Ordin în acest ultim capitol din saga lui Skywalker.


Duminică, distracția și aventura continuă, la ora 15.00, cu pelicula "Cats", care aduce o nouă viziune asupra musicalului cult. Producția beneficiază de un decor spectaculos, tehnologie de ultimă oră și stiluri de dans care variază de la balet clasic la cel contemporan, de la hip-hop la jazz, de la street dance la step. Apoi, de la ora 17.30, se trece la "nivelul următor" în Jumanji. Filmul redă povestea jucătorilor care trebuie să înfrunte deșerturi aride și munți înzăpeziți pentru a scăpa cu viață în cel mai periculos joc din lume.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5698 secunde