Surprizele continuă și-n 2014 la Casa de Cultură

616
1

Articole de la același autor

Săptămâna viitoare, la Sala Palatului din București, celebrul ansamblu de balet pe gheață din Sankt Petersburg revine cu magica poveste pe gheață "Lacul Lebedelor", care anul trecut s-a jucat, cu mult succes, și pe scena Casei de Cultură a Sindicatelor din Constanța.


Ieri, Gheorghe Ungureanu, directorul acestei instituții, ne declara că aducerea acestui mega-spectacol în luna februarie a anului trecut a fost cea mai mare împlinire profesională a sa. "Știu că am promis multor constănțeni care nu au reușit să găsească bilete în 2013 că voi face tot posibilul să readuc gheața pe scena Casei de Cultură. Din păcate, anul acesta nu mai pot reedita evenimentul, pentru că este extrem de scump, iar situația economică actuală a constănțenilor nu-mi permite să sper că vom face din nou sală plină", a adăugat Ungureanu.


Cel mai probabil, la finele acestei luni, respectiv pe 31 ianuarie, constănțenii vor fi invitați la o noapte albă. Zilele acestea, directorul se află în tratative pentru aducerea "Nopții devoratorilor de publicitate" și la Constanța.


Primul spectacol de pe agenda Casei de Cultură din Constanța este programat luni, 3 februarie. "Micul Infern", de Mircea Ștefănescu, îi va avea în distribuție pe Ileana Stana Ionescu, Ilinca Goia, Liviu Lucaci, Marius Rizea, Dragoș Stemate, Daniel Badale și Fulvia Folosea. 


O comedie în regia lui Mircea Cornișteanu despre iadul conjugal, așa cum numim, cei mai mulți dintre noi, instituția matrimonială, un spectacol care propune publicului contemporan - pentru care o căsnicie de peste patru decenii poate părea curată utopie - un elogiu al vieții de familie.


Prețul biletelor este de 60 și 80 lei. 


Miercuri, 5 februarie, de la ora 19, va reveni la Constanța Radu Beligan, în comedia "Lecția de violoncel", de Mona Radu și în regia lui Felix Alexa. Din distribuție, mai fac parte Lamia Beligan, Marius Manole, Tania Popa și Rodica Ionescu. 
Prețul biletelor este de 80 și 100 lei.


Pe 24 februarie, Monica Davidescu, Ovidiu Cuncea, Afrodita Androne și Dan Tudor vor oferi constănțenilor comedia "Escroci în aer liber".
Tot în luna februarie, cel mai probabil pe la jumătate, Stela Po-pescu îi va bucura pe micuții spectatori constănțeni cu spectaco-lul "Soacra cu trei nurori", piesă ce se joacă cu mult succes în Capitală. Prețul unui bilet - 15 lei.


O primăvară plină de concerte dragi constănțenilor


De Mărțișor, pe 1 martie, trupa Holograf va reveni pe scena de la Constanța, după succesul înregistrat la finele anului trecut, când au deschis turneul național "Cât de departe" cu concertul de la mare. 


Îndrăgita actriță Rodica Popescu Bitănescu se va afla pe 2 martie la Casa de Cultură, în spectacolul "Triunghiul femeilor", o comedie plină de intrigi, minciuni, adevăruri, discuții pro și contra purtate de trei femei. 


Pe 10 martie, Loredana va ajunge la Constanța cu prilejul turneului național cu show-ul "Magic" pe care și l-a programat în această primăvară. "De-abia aștept să pornim cu spectacolul «Magic» în toată țara și în Republica Moldova, la Chișinău! Îi aștept pe toți fanii mei în sălile de spectacole pentru a trăi o experiență unică și irepetabilă. Pe curând, cu dragoste!", declara Loredana.
Tot în luna lui Mărțișor vor reveni la Constanța artiști îndrăgiți precum Tudor Gheorghe, Fuego și trupa Phoenix.


Comentează știrea

Mihai
9 ianuarie 2014
Parere de rau

Imi pare rau ca nu o sa mai avem un asemenea spectacol. Eu l-am vazut si am ramas profund impresionat. Insa ma gandeam ca daca s-ar gasi niste sponsori, poate s-ar putea rezolva. Si daca acest lucru s-ar intampla si la spectacolele mai costisitoare, poate si pretul biletului ar fi mai accesibil pentru constanteni. Cultura merita mai multa atentie!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.5295 secunde