Surse guvernamentale: Festivalurile Electric Castle și Untold s-ar putea ține la vară

654
Surse guvernamentale: Festivalurile Electric Castle și Untold s-ar putea ține la vară - electriccastle2017byelectriccast-1618653109.jpg

Articole recomandate

Festivalurile Electric Catle și UNTOLD s-ar putea organiza în această vară, iar accesul s-ar putea face pe baza dovezii vaccinării sau a unui test negativ. Singura condiție este ca cel puțin 5 milioane de români să fie vaccinați până în luna iunie, potrivit unor surse guvernamentale, citate de ObservatorNews. 


În această vară, festivalurile Electric Castle și UNTOLD și-ar putea redeschide porțile, însă, accesul s-ar putea face pe baza certificatului de vaccinare sau al unui test negativ. Potrivit unor surse guvernamentale, premierul Florin Cîțu așteaptă o propunere, în acest sens, de la organizatori. Condiția este ca până în luna iunie să fie vaccinați cel puțin 5 milioane de români, mai susțin aceleași surse.


Totodată, există discuții despre posibilitatea renunțării la masca de protecție, pe plajă, începând din luna iunie și eliminarea procentului de ocupare de 70% în hotelurile de pe litoral.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.5974 secunde