De Noaptea Muzeelor,

Sute de constănțeni au vizitat Muzeul Marinei Române

299
Sâmbătă, Muzeul Marinei Române și-a deschis porțile pentru ca toți cei interesați de istoria navală să poată vizita gratuit expoziția permanentă.
Accesul gratuit a fost cuprins între orele 9 și 17, o frecvență mai mare a vizitatorilor fiind înregistrată în jurul prânzului. Așa cum ne-a spus dr. muzeograf Andreea Atanasiu, vizitatorii au început să sosească spre orele prânzului, până spre seară expoziția fiind admirată de câteva sute de persoane.
Spre deosebire de anul trecut, această ediție a Nopții Muzeelor nu a adus un număr foarte mare de vizitatori la Muzeul Marinei, întrucât, odată cu reducerile de personal, a fost necesară și reducerea orelor de vizitare.
Sâmbătă noaptea au putut fi vizitate gratuit Observatorul Astronomic și Planetariul, urmând ca marți, 18 mai, de Ziua Internațională a Muzeelor, iubitorii artei plastice să aibă acces liber la "comorile" din patrimoniul Muzeului de Artă Constanța, între orele 11 și 24. Tot marți, va putea fi vizitat gratuit și Muzeul de Istorie și Arheologie Constanța între orele 20:30 și 24.

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 1.8329 secunde