Talent și îndemânare în tehnologii

312

Articole de la același autor

Elevii din Medgidia s-au întrecut, la sfârșitul săptămânii trecute, la faza locală a concursului județean "Talent și îndemânare în tehnologii". Competiția a fost găzduită de Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia, în cadrul proiectului educativ cu același nume. 


La faza locală au avut loc concursuri de "Talent și îndemânare în slujba unui mediu curat", cu realizarea unui motto, a unei embleme și a unei mascote privind utilizarea materialelor nepoluante și a materialelor reciclabile, de "Design culinar" și "Creează-ți singur produse utile", unde, alături de elevii Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia, au participat și elevii de la Colegiul Tehnic "Nicolae Titulescu" și Colegiul "Dobrogea" Castelu. 


Împreună și-au dovedit creativitatea, talentul și priceperea, realizând mâncăruri tradiționale românești, dar și mascote, embleme, obiecte de decor, cadouri din materiale reciclabile, dedicate evenimentelor din viața cotidiană. 


"Proiectul contribuie la creșterea motivației elevilor pentru practicarea meseriilor căutate pe piața muncii, cu posibilități de dezvoltare în comunitățile locale, la implicarea profesorilor în dezvoltarea unor noi atitudini și găsirea de noi soluții pentru protejarea mediului înconjurător.


În acest an, proiectul propune activități desfășurate atât la nivelul școlilor, dar și online, la nivel județean. La activitățile proiectului sunt invitați să participe elevii și profesori de la școli din județul Constanța, pasionați de utilizarea creativă a materialelor reciclabile sau uitate în sertarele bunicilor", precizează prof. Elena Roxana Siclitaru, reprezentantul Liceului Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" din Medgidia.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 2.0578 secunde