"Talent și îndemânare în tehnologii", la Liceul "Dragomir Hurmuzescu"

242

Articole de la același autor

Liceul Tehnologic "Dragomir Hurmuzescu" Medgidia a lansat o nouă ediție a proiectului județean "Talent și îndemânare în tehnologii". Lansarea proiectului a avut loc miercuri, 19 decembrie, în sala Laborator Desen, și are ca parteneri licee tehnologice din județul Constanța și agenții economici locali. În noua ediție a proiectului județean "Talent și îndemânare în tehnologii", organizatorii propun activități interesante pentru elevi și profesori.

Astfel, sub îndemnul "Talent și îndemânare în slujba unui mediu curat", se va desfășura un concurs de realizare a unui motto, a unei embleme și a unei mascote privind utilizarea materialelor nepoluante și a materialelor reciclabile, pentru a dovedi talent și îndemânare în domeniile de pregătire alese. Apoi, la secțiunea "Design culinar", cei mai talentați dintre elevi se vor întrece în realizarea decorațiunilor culinare pentru mesele festive organizate în diverse ocazii.

Ulterior, va avea loc un concurs online pentru realizarea de obiecte de uz personal din țesături, ceramică și orice material reciclabil, intitulat "Creează-ți singur produse utile", iar la final, este programat un simpozion pentru elevi, dedicat prezentării produselor realizate în etapele anterioare ale proiectului - "Talent și îndemânare în tehnologii pentru un mediu curat". 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.8562 secunde