Târg de oferte educaționale, la Constanța

255
Târg de oferte educaționale, la Constanța - targuloferteloreducationale25-1554976002.jpg

Articole de la același autor

Vineri, 12 aprilie, începând cu ora 11.00, Inspectoratul Școlar Județean Constanța va prezenta oferta educațională a anului școlar 2019 – 2020. Sub sloganul "Alege Educația! Este calea către viitorul tău", evenimentul este organizat în colaborare cu Consiliul Județean Constanța, Instituția Prefectului - Județul Constanța, Camera de Comerț, Industrie, Navigație și Agricultură Constanța, Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Constanța, universitățile constănțene și alți parteneri educaționali.


Târgul ofertelor educaționale este adresat elevilor din clasele a VI-a, a VII-a și a VIII-a, părinților acestora, precum și elevilor de liceu interesați de traseul educațional și de formarea profesională. 


Instituțiile de învățământ își vor expune oferta atât la Pavilionul Expozițional Constanța, cât și în alte patru centre și unități școlare din județul Constanța - Medgidia, Mangalia, Cobadin și Cernavodă.


Ofertele educaționale din învățământul liceal teoretic, vocațional sau tehnologic, alături de oferta unităților cu învățământ profesional dual pot fi vizionate în intervalul orar, 11.00 - 18.00.


La ora 12.00, directorul general al Camerei de Comerț și Industrie Româno-Germane, Sebastian Metz, și inspectorul școlar general, prof. Zoia - Gabriela Bucovală, vor semna acordul de parteneriat dintre Camera de Comerț și Industrie Româno - Germană și Inspectoratul Școlar Județean Constanța, prin care învățământul profesional și dual va constitui alternativa viabilă pentru piața muncii. Obiectul acestui parteneriat îl reprezintă măsurile de colaborare și de sprijin reciproc pentru educarea și informarea publicului cu privire la învățământul profesional și dual.


Deschiderea oficială de la ora 11.00. Pe parcursul zilei, sunt așteptați peste 7.000 de elevi, alături de părinți sau alte persoane interesate, iar CJRAE Constanța va aplica și de această dată, chestionare de opinie.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 24 Octombrie 2018
Stire din Economie : Veniți la TINIMTEX!
Pagina a fost generata in 0.3151 secunde