Teatru pentru copii: "Povestea porcului"

213
Teatru pentru copii:

Articole de la același autor

Teatrul de Copii și Tineret "Căluțul de Mare" îi așteaptă, din nou, pe cei mici, la "Povestea Porcului". Spectacolul va avea loc, marți, 15 mai, de la ora 9.30 și miercuri, 16 mai, de la ora 10.00, la sediul instituției de cultură. 


Regia și scenariul îi aparțin lui Cristian Mitescu, iar scenografia lui Adrian Stefănescu. Spectacolul este destinat copiilor cu vârsta cuprinsă între trei și opt ani. Din distribuție fac parte: Rovena Paraschivoi, Daniela Manolache, Grațian Prisăcariu. 


"Povestea porcului" este una despre puterea iubirii, dar și despre faptul că răul învinge întotdeauna numai dacă nu există iubire. Actorii care joacă în această piesă ne asigură că ingredientele principale ale acestui spectacol, umorul, muzica antrenantă vă vor capta atenția încă din primele minute. 


Piesa are la bază povestea lui Ion Creangă, care începe cu o babă și un moșneag, unul de-o sută de ani și baba de 90 de ani, amândoi bătrânii albi ca iarna și posomorâți ca vremea cea rea, din pricină că nu aveau copii. Pe parcursul piesei, rămâne să vă convingeți că de multe ori "aparențele înșală" și că porcușorul pe care ei l-au luat acasă să-l crească nu este deloc ceea ce pare.


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2202 secunde