Teatrul de Stat din Constanța joacă "Desculț în parc"

257
1
Teatrul de Stat din Constanța joacă

Articole de la același autor

Sâmbătă, 3 februarie, începând cu ora 19.00, publicul este așteptat la Teatrul de Stat din Constanța (TSC) la frumoasa comedie "Desculț în parc", de Neil Simon. Reamintim că piesa a devenit celebră prin ecranizarea din 1967, cu Robert Redford, Jane Fonda și Charles Boyer.

Pe scena constănțeană Tani Ștefu și Florina Stănculeț sunt cei doi tineri îndrăgostiți din prim plan, o partitură tot atât de importantă fiind pusă în valoare de experimentatul cuplu Nina Udrescu - Liviu Manolache, acesta din urmă având și calitatea de regizor. Într-un rol secundar, va apărea Gelu Ciobanu.

Piesa prezintă povestea de dragoste cu un cuplu de tineri căsătoriți, care învață să-și trăiască și să-și păstreze dragostea.

Altfel spus, aceasta este o comedie fermecătoare din care nu lipsesc nici soacra sau vecinul excentric, care încearcă, în felul lor, să demonstreze că viața trebuie trăită în prezent și că a merge desculț în iarbă este o clipă care nu trebuie pierdută în viață.

Morala piesei este că în viață sunt momente în care precauția și sobrietatea trebuie lăsate la o parte, căci nimic nu egalează plăcerea de a umbla desculț în parc, fără să-ți pese cine te vede și ce se poate întâmpla.

Duminică, 4 februarie, de la aceeași oră, spectatorii sunt invitați la nuntă, și anume la "Nunta lui Figaro" de Pierre Beaumarchais.

Figaro va fi interpretat, pe scena TSC, de actorul Tani Ștefu. Alături de el, Bogdan Caragea, Luiza Sarivan, Luiza Martinescu, Cristina Oprean, Lana Moscaliuc, Cosmin Mihale, Florentin Roman, Laura Crăciun, Mircea-Dumitru Siromașenco, Dan Cojocaru, Alexandru Iacov, Daniela Ivanciu se vor întrece în replici care nu și-au pierdut savoarea nici după 200 de ani de când au fost rostite pentru prima dată. Regia este semnată de Cristian Ioan, iar scenografia, de Gabriela Nicolaescu.

Comentează știrea

Irina
11 februarie 2018
Oferta provocatoare- lucru part time

Oferta provocatoare: lucru part time. Cautam urgent operatori pe internet. Castigurile sunt foarte motivante. Lucrati acasa la dvs, la calculator, in timpul liber. Asiguram instruire gratuita si de cea mai buna calitate. Trebuie sa aveti varsta de 18 ani si cunostinte minime de navigare pe internet. Cereti acum detalii la adresa de email a unuia dintre coordonatorii echipei noastre:[email protected]

Articole pe aceeași temă

Sâmbătă, 13 Ianuarie 2018
Stire din Cultură-Educație : "Cea mai frumoasă soție" revine pe scenă
Pagina a fost generata in 1.4572 secunde