Teatrul de Stat ne reprezintă în Spania. Iată ce evenimente vor avea loc

99
Teatrul de Stat ne reprezintă în Spania. Iată ce evenimente vor avea loc - proiect-1541163616.jpg
Cea de-a patra și ultima rezidență de creație a proiectului "Legende pe ruine circulare", parte din Programul Uniunii Europene "Europa creativă", subprogramul cultural "Anul European al Moștenirii Culturale 2018", se va desfășura între 4 și 11 noiembrie, în Segovia, localitate aflată în apropierea capitalei Spaniei, Madrid.


Partenerul care organizează seria de evenimente din cadrul acestei rezidențe este Fundația Dansului "Alicia Alonso" din cadrul Universității "Regele Juan Carlos" din Madrid. 


Spectacole, workshop-uri precum și un seminar internațional pe tema patrimoniului cultural vor avea loc în această perioadă, la Segovia și la Madrid. 


Teatrul de Stat Constanța va participa cu spectacolul "Dincolo de întâmplări", adaptat pentru publicul spaniol de cei trei protagoniști: poeta Iulia Pană, autoarea textului, actrița Mirela Pană și compozitorul și muzicianul Adrian Mihai, care le va acompania la duduk (instrument vechi, de origine armenească). Reprezentația va avea loc în 7 noiembrie, la ora 18.00. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 0.6516 secunde