Teatrul "Oleg Danovski" deschide stagiunea

226
Teatrul

Articole de la același autor

În ciuda evenimentului tragic prin care au trecut ieri, la întoarcerea din turneul în Germania, orchestra, corul și staff-ul tehnic al Teatrului Național de Operă și Balet "Oleg Da-novski" se întorc de astăzi la repetiții, pentru că începând de mâine instituția va găzdui cea de-a treia ediție a Concursului de dirijat "Black Sea".

De mâine, 10 septembrie, și până sâmbătă, 13 septembrie, sunt programate orele de Masterat în dirijat, urmând ca de luni, 15 septembrie să ia start concursul.

Pe 25 septembrie este programat superbul spectacol "Amor Caliente", în care pasiunea pentru muzică și dans se îmbină amețitor de senzual, iar pe 28 septembrie revine spectacolul "Traviata".

În tot acest timp, balerinii pregătesc premiera "Romeo și Julieta", care cel mai probabil o vom viziona la cea de-a 40-a ediție a Festivalului Internațional al Muzicii și Dansului, ce va debuta pe 25 octombrie. "Ne dorim un festival cu multe evenimente valoroase și inedite", declara pentru "Cuget Liber" directorul Daniela Vlădescu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Marţi, 09 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Evenimentele culturale  ale săptămânii
Joi, 04 Septembrie 2014
Stire din Cultură-Educație : Concert Bosquito, la Harlequin
Duminică, 17 August 2014
Stire din Cultură-Educație : Spectacol anulat pe litoral
Pagina a fost generata in 0.6927 secunde