Tehnologia „Blockchain”, în atenţia profesorilor de la Universitatea „Ovidius”

330
Tehnologia „Blockchain”, în atenţia profesorilor de la Universitatea „Ovidius” - ovidius-1614782422.jpg

Articole de la același autor



Universitatea „Ovidius” din Constanţa (UOC) a organizat, de curând, primul seminar online pe tema utilizării tehnologiei informatice „Blockchain”, în economie și finanțe. Potrivit lect. univ. dr. Gabriela Badea, primul seminar online al proiectului „Blockchain for Entrepreneurs - a non-traditional Industry 4.0 curriculum for Higher Education” (BLOCKS) s-a desfășurat ca o masă rotundă, unde au fost abordate teme legate de tehnologia informatică „Blockchain”. Evenimentul a fost transmis live.
Proiectul este implementat până în luna august 2021, în parteneriat cu Academia de Studii Economice București și reunește o echipă de parteneri din alte patru țări, Estonia, Grecia, Italia și Letonia. 
Obiectivul proiectului constă în identificarea nivelului de cunoaștere a tehnologiei „Blockchain” în fiecare țară parteneră în proiect, elaborarea unui curriculum bilingv, în limbile română și engleză, și comunicarea acestuia către cadre didactice, studenți, antreprenori și toți cei interesați să afle detalii despre subiect.  




Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole din aceeași secțiune

Pagina a fost generata in 0.842 secunde