"Titanic Orchestra", iluzie și speranță, pe scena Teatrului de Stat

376
Sâmbătă, 12 mai, de la ora 19.0, la Teatrul de Stat Constanța, se va juca piesa "Titanic Orchestra", de Hristo Boicev, în regia artistică a lui Iulian Enache, scenografia Lăcrămioarei Dumitrașcu și muzica lui Adrian Hasna Preda. Din distribuție, vor face parte actorii Marian Adochiței, Georgiana Mazilescu, Cosmin Mihale, Remus Archip, Ionuț Alexandru, Laura Crăciun.

Piesa aduce în viziunea publicului o lume apropiată nouă, dar totuși necunoscută. O lume din care noi facem parte, dar nu vrem să recunoaștem. Multe iluzii, multe speranțe de a fugi din realitate în iluzie, ca mai apoi să existe dorințe aprigi de a fi reprimite în mijlocul realității.

"«Titanic Orchestra» este un spectacol despre oameni puțin mai comuni și mai special decât ne-am obișnuit noi să fie. Este un spectacol despre ce vedem și ce nu vedem, sau ce refuzăm să vedem și ceea ce reușim să vedem la un moment dat. Este vorba de acei oameni care au sau nu au șansă în viață, care au sau nu au viitor, aparent noi pornim cu aceeași încărcătură biologică și ea se transformă pe parcurs în funcție de întâlnirile pe care noi le avem pe parcurs, cu școala, cu oamenii, cu colectivul, cu familia, societatea în ansamblu și atunci ne transformăm. Unii reușim, avem câteva reușite, unii nu. În acel moment, totul începe să fie tributar", spune regizorul Iulian Enache despre piesă. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 18 Aprilie 2012
Stire din Cultură-Educație : Gata cu fripturile, mergem la teatru!
Sâmbătă, 12 Noiembrie 2011
Stire din Diverse : Ce surprize pregătește  Teatrul de Stat
Pagina a fost generata in 0.395 secunde