"Titanic Vals", un spectacol tocmai bun de văzut de constănțeni

289

Articole de la același autor

În acest week-end, Teatrul de Stat a reprogramat un spectacol care cu certitudine va face deliciul spectatorilor constănțeni care aleg să petreacă două ore în sala de spectacol. Așadar, sâmbătă, 5 noiembrie, de la ora 19, sunteți invitați la celebra comedie a lui Tudor Mușatescu, "Titanic Vals", o piesă tocmai bună de văzut în preajma alegerilor parlamentare.

În rolul lui Spirache îl veți putea vedea pe unul dintre cei mai vechi actori ai acestui teatru, Liviu Manolache, acompaniat de Cristina Oprean, Ileana Ploscaru, Florina Stănculeț, Dana Dumitrescu, Andrei Cantaragiu, Geor-giana Rusu, Cosmin Mihale, Adrian Dumitrescu, Dan Cojocaru, Nicodim Ungureanu, Ana Maria Ștefan, Liliana Bărăscu, Florentin Roman, Gelu Ciobanu.

Duminică, 6 noiembrie, de la ora 19, aveți ocazia să revedeți piesa care tocmai a fost jucată de trupa Teatrului de Stat, cu mare succes la public, pe scena Teatrului Nottara, în cadrul Fest(in)ului pe Bulevard.

"Uciderea lui Gonzago", de dramaturgul bulgar contemporan Nedialko Iordanov, este o dramă ce pune reflectorul pe soarta unor personaje marginale din cea mai celebră dramă shakespeariană, soarta actorilor piesei de teatru puse în scenă de prințul Hamlet cu scopul de a expune fratricidul unchiului său. Autorul aduce astfel în atenția publicului rolul și destinul actorului într-un regim totalitar.

În distribuție se află Tani Ștefu, Dana Dumitrescu, Mihai Sorin Vasilescu, Andu Axente, Georgiana Mazilescu, Cosmin Mihale, Dan Cojocaru, Alina Manțu, Remus Archip, Adrian Dumi-trescu, Maria Lupu, Andrei Cantaragiu, Florentin Roman, Alexandru Medveghi, Alexandru Iacov și Abdul Cair Latip. Regia artistică îi aparține lui Ion Sapdaru, muzica este semnată de Marian Stârcea, costumele, de Alina Dincă, iar decorurile, de Mihai Pastramagiu. 

Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Miercuri, 19 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : "Mica Sirenă"  se joacă în festival
Miercuri, 26 Octombrie 2016
Stire din Cultură-Educație : Carnaval de Halloween… la Harlequin
Pagina a fost generata in 1.6307 secunde