Toți copiii sunt așteptați de Moș Nicolae la City Park Mall

239
Toți copiii sunt așteptați de Moș Nicolae la City Park Mall - toticopiii-1417714867.jpg

Articole de la același autor

În acest week-end, toți copiii prezenți în City Park Mall se vor putea pregăti în Atelierul Spiridușilor pentru venirea lui Moș Nicolae, creându-și propriile ghetuțe în cadrul atelierelor de creație. 


Moș Nicolae și-a programat vizita la City Park Mall în zilele de 5, 6, 7 decembrie, între orele 17 și 20.


Pe 5 decembrie, începând cu ora 18, copiii vor putea să îl colinde pe Moș Nicolae împreună cu grupul de copii de la Centrul Județean de Cultură Teodor Burada, iar duminică, 7 decembrie, să danseze împreună cu școala de dans Total Dance.
Pe 6 decembrie, Moș Nicolae a pregătit copiilor o surpriză. Toți copiii vor primi cadouri și se vor putea bucura de spectacolul Poveste din Țara Fulgilor de Nea.


În plus, aceștia se pot fotografia cu ajutoarele lui Moș Crăciun, vor avea parte de cadouri, jocuri și povești. Casa lui Moș Crăciun este deschisă zilnic, de luni până vineri, între 16 și 20, iar sâmbătă și duminică, între 11 - 13 și 16 - 20. Momentele magice imortalizate de Spiridușii Moșului vor putea fi găsite pe pagina de facebook a City Park Mall: www.facebook.com/CityParkMall. De asemenea, în cadrul campaniei "Intră în povestea de iarnă City Park" toți clienții care cumpără cadouri pentru cei dragi au parte numai de surprize. Pentru cum-părături de minim 200 lei din magazinele City Park Mall, clienții pot câștiga unul dintre miile de premii instant și pot intra în tombola pentru marele premiu, constând într-o excursie în Laponia.


Și cum sărbătorile nu pot veni fără Târgul de cadouri pentru Moș Nicolae, acesta poate fi vizitat zilnic, între orele 10-22. 


Dulciuri, obiecte de decor și bijuterii sunt doar câteva dintre cadourile pe care le pot cumpăra constănțenii de la târgul de cadouri pentru Moș Nicolae. Târgul este deschis până pe 7 decembrie, la parterul mall-ului City Park Mall. 


Comentează știrea

Nu există comentarii introduse pentru acest articol!

Articole pe aceeași temă

Pagina a fost generata in 1.2394 secunde